Match #2
Bor: McLean, Virginia
Barn: Pojke (16), pojke (14)
Djur: Hund

Igår kväll fick jag min andra macthning, blev superglad!! Men så fort jag gick in och läste om familjen så kände jag bara NEJ! Jag vill ha yngre barn att ta hand om helt klart.
Deras essay var inte heller så tilltalande då dom mest bara pratade på om sina förra au pairer. Pojkarna höll på med mycket sporter och det var typ det ända hela familjen ägnade sig åt under helgerna vilket inte alls riktigt är min grej. Visst, dom verkade snälla å väldigt tydlig med att au pairen skulle vara som en del i familjen (vilket jag gillar).. men det är inte alls en familj jag skulle passa in i tyvärr. Så jag skickade iväg ett mejl där jag skrev att jag tyvärr inte är den rätta för deras familj, och nu har dom försvunnit från min sida. Match #1 är fortfarande kvar, men dom har inte hört av sig. 
4

Liten update

Det händer inte så där otroligt mycket på au pair fronten just nu. Mer än att jag har ringt till hälsocentralen och fått bokat en tid för en hälsoundersökning som man måste göra. Jag ska dit den 5 september, alltså nästa torsdag. Jag har också lagt till mer barnerfarenhet och lite andra grejer på min ansökan, så nu känns det ännu lite bättre. 

Angående min matchning så har jag inte hört ett ljud från familjen. Jag har skickat två mejl till dom, ett i fredags då jag precis fick mejl om att dom var intresserad av mig och ett i måndags där jag skrev lite mer och berättade att jag verkligen ville prata med dom. Har nästan gett upp hoppet nu, men jag skickade ändå iväg ett mejl till Allison (tjejen som skickar ut att man är matchad med en familj) och frågade henne om hon visste om familjen pratar med andra au pairer och om dom kanske redan har matchat med någon. Hon sa att hon skulle prata med dom och sedan höra av sig. Så det var ju snällt. 
Haha, känner mig som värsta stalkern. Men jag fick verkligen en så himla bra bild och känsla av familjen så jag tänker inte släppa dom i första taget, hehe.
Har inte fått någon annan matchning heller, så det känns lite segt just nu. Även om det "bara" har gått två veckor sedan jag blev godkänd.

Till sist, vill jag säga GRATTIS till Frida (tjejen som hade intervju samtidigt som mig), hon har nämligen hittat en familj och dom har "tackat ja" till varandra så nu är det bestämt att hon drar i december. Vi har hållt kontakten sedan intervjun och det är roligt att se hur det går för andra som ska iväg på samma sak. MEN NU VILL JAG OCKSÅ HITTA MIN VÄRDFAMILJ...!!!! Känns som att det går skitsegt för mig bara för att det gick så himla snabbt för henne.

Idag har jag lekt och myst med världens goaste tjej!
1

Au Pair Circus

Vill tipsa alla er som är, ska bli eller vill bli au pair om en jättebra podcast! Den heter "Au Pair Circus" och är gjord av två svenska au pairer som bor/bodde i Kalifornien. Jag fick syn på den här podcasten på en au pair blogg i början av sommaren och började då att lyssna på den, och fastnade direkt! Den är jättebra, rolig och intressant. Värt att nämna är kanske också att dom pratar på engelska. Dom pratar om allt som har med au pair livet att göra och dom intervjuar även andra au pairer från olika länder. Tycker verkligen att ni borde börja lyssna på den, om ni nu inte redan har gjort det. 
Jag laddade ned appen "Podcasts" på min iPhone och lyssnade på den där (bästa alternativet tycker jag). Men ni kan också gå in på deras hemsida och lyssna där: http://aupaircircus.com/podcasts/

En av tjejerna har också en blogg där ni kan läsa om hennes år som au pair: http://stinadahlgren.wordpress.com/

 
3