Snart så

Har inte hört någonting mer sedan min intervju, förutom att när jag loggade in på min online ansökan så hade det förändrats lite och det stod också att den nu är skickad till "Au Pair in America". Så jag hoppas att dom snart hör av sig och säger att jag är godkänd, vill helst bli det nu på en gång! Vill ju få matchningar och prata med familjer snart, ser verkligen fram emot det nu. Har förberett mig så gott jag kan inför det där med att prata med familjer, med frågor och lite sådant. 
Mitt nya körkort har nu kommit och jag måste se till att hämta ut det någon dag och sedan skanna in det och typ försöka få in det på min ansökan. Jag tror att jag måste det eftersom att jag har bytt namn. Sedan måste jag ta tag i passet också, måste ha ett nytt eftersom att mitt går ut 2014. Även det ska in i ansökan.
Ringde Hofors VC nu i veckan och försökte boka tid för hälsoundersökningen man måste genomgå innan man åker till USA. Dom sa att jag skulle ringa tillbaka i slutet av augusti då den doktor som ska utföra det är tillbaka. Så det får jag vänta med tills dess, fick iallafall veta att det kommer att kosta runt 500 kr. Inte så farligt ändå, har hört om dom som fått lägga ut över 1.500 kr....
 
 


Annars så har jag hunnit med en hel del sedan sist jag skrev. Jag började på dagiset i måndags och det känns toppen. Leker och tar hand om barnen hela dagarna och dom är så himla goa. 
Har hunnit med att jobba på hemtjänsten en dag också, i tisdags. Jobbade för första gången helt på egen hand och ja det gick ju rätt så bra. Virrade runt lite på Hofors många gator men jag hittade till alla till slut. Jag ska jobba tre dagar nästa vecka också. 


2
Elin

Svar: Åh tack vad snäll du är!! Hoppas att du också får komma igång med matchningsprocessen snart! :) Kram!

Elin

Länkar till dig på min blogg btw! :) hoppas det är okej!