Min ansökan är klar!!!!

SÅ SKÖNT! 
Äntligen är jag klar med min ansökan. Jag var hem till min tredje och sista referens igår kväll för att fylla i blanketten tillsammans och det gick jättebra. Sedan fick pappa ta med sig alla tre referenser till jobbet för att kopiera och skanna in i datorn. Jag bifogade nyss in dom på min online ansökan och fick ett besked om att den har skickats till min intervjuare så hon/han får ta en titt på den så att allt stämmer. Jag hoppas verkligen att det gör det! 
Är så himla glad nu, känns verkligen som att det går så mycket mer framåt och snabbre än vad det gjorde tidigare. Nu känns det lite mer på riktigt. 

"Your application has been sent to your interviewer for review."


Sedan har jag haft min första dag på hemtjänsten i  Hofors idag också, det känns bra! Blir två introduktionsdagar till sedan på söndag ska jag börja jobba på riktigt!! Ser fram emot det. 
Imorgon tar jag en liten mini-semester med hela familjen, vi styr kosan mot Stockholm och Gröna Lund. Blir en heldag med karuseller och shopping. Ett stort plus är att bästa kusinerna från Uppsala också blir med, en toppendag helt enkelt!

 

Måndag 29 Juli

Idag är det den 29 juli och jag har haft mitt körkort i två veckor. Herrejösses vad tiden springer iväg, snart är det ju augusti! Jag har nu hunnit hämta ut mitt lilla fina körkort, skickat in lapp om namnbytet och fått två av mina tre referenser. Den tredje blir förhoppningsvis klar ikväll eller imorgon, då är det bara att skanna in i datorn och sedan ladda upp dom på min ansökan. 

 
Jag har också fått in mer pengar på "USA kontot" så där finns det en hel del nu vilket känns otroligt bra! För nu vet jag att jag har råd med hela den här au pair grejen plus att jag kommer att ha lite kvar till fickpengar.
Idag fick jag ett väldigt bra samtal också, jag har nämligen fått ett extrajobb som timvikarie på hemtjänsten i Hofors! Så nu har jag två extrajobb vilket betyder ÄNNU mer fickpengar till USA!!!! Jag ska på introduktion imorgon hela dagen och sedan på fredag också. Känns toppen! Så här ser "to do listan" ut nu:
- Söka jobb, rapportera till AF
- Skicka in lapp om namnbyte (IGEN)
- Skicka in blankett ang. aktivitetsstöd
- Hämta ut körkortet
- Scanna in körkortet i datorn och bifoga i ansökan
- Skriva klart "Host Family Letter"
- Få tillbaka ref. papper, scanna in i datorn och bifoga i ansökan
- Fylla i all barnerfarenhet i ansökan
- Beställa utdrag ur belastningsregistret
- Förnya pass
- Börja med videon till ansökan
- Betala körkortet, själva kortet.
- Scanna in pass i datorn, bifoga i ansökan
- Få klar den sista referensen
- Ta foto i fotoautomat, till nytt pass, körkort, visum osv.
- Bli klar med ansökan, så att jag får komma på intervju

Såg också att jag fått en kommentar: "namnbyte?"
Jag ska inte direkt byta namn, jag ska ta bort två av mina förnamn så att jag endas kommer att heta Jannica Dihlén.

Things to do

Det finns en hel del grejer som jag verkligen måste få gjort under dom närmasta veckorna nu. Jag har ju nästan all tid i världen till att göra allt det här, men det är lätt att man blir lite lat. 

Det här är min "to-do list" ju nu:

- Söka jobb, rapportera till AF
- Skicka in lapp om namnbyte (IGEN)
- Skicka in blankett ang. aktivitetsstöd
- Hämta ut körkortet
- Scanna in körkortet i datorn och bifoga i ansökan
- Skriva klart "Host Family Letter"
- Få tillbaka ref. papper, scanna in i datorn och bifoga i ansökan
- Fylla i all barnerfarenhet i ansökan
- Beställa utdrag ur belastningsregistret
- Förnya pass
- Börja med videon till ansökan

Jag skickade egentligen in lappen om namnbyte för ett par veckor sedan men jag hade tydligen fyllt i fel så jag fick tillbaka den, skickade in den igen men ändå så blev det inte rätt! JAG BLIR GALEN. Men nu ska jag hem till pappa ikväll så då får jag fylla i den rätt och sedan skicka in den igen. Tredje gången gilt....

 
Följ min blogg med Bloglovin
1