Q/A

Questions & Answers #5

Gud va fina bilder du tar! Och äälskar din blogg Btw! ;)
 
Tack så mycket, kul att höra! :D
 
Någon hemlängtan hittills?:) Hur klarar man det engelska språket, och vad hade du för engelskabetyg i 9an och gymnasiet? Skulle vara intressant och veta om jag har någon chans med att bli au pair eller om mitt språk är för dåligt haha!
 
Nej, eller jag hade lite hemlängtan i början. Men bara på kvällarna, på dagarna tänkte jag inte på det för det är så mycket annat att tänka på. Men jag hade ingen stor hemlängtan, längtade bara lite efter familjen, men det är nog helt normalt! Vissa får mer hemlängtan än andra. 
Jag tycker att språket inte alls är något problem att fixa, man lär sig mer och mer för varje dag. Jag har tur (eller inte, välj själv) som pratar väldigt mycket svenska om dagarna pga att min VM är från Sverige. 
Jag hade MVG och VG i högstadiet, VG på gymnasiet i engelska. Det var mitt favorit ämne så jag var inte alls orolig  över språket när jag valde att åka som au pair till USA. Svenskar överlag är väldigt bra på engelska, det finns dom au pairer som inte kan nästan någon engelska alls och dom klarar sig, så var inte orolig över det! 
 
Hej! Vad brukar du göra på dina lediga timmar mitt på dagen? Jag kommer vara ledig mellan 8-1.30 varje dag och funderar lite på vad jag ska göra då :)
 
Jag är ledig från 9.30 am till 1.30 am på dagarna (måndag till torsdag) och under dom timmarna göra jag väldigt mycket olika saker. Tex: Äter frukost, tvättar barnens kläder och mina, tittar på serier, grejar i mitt rum, bloggar, äter lunch, tar en promenad och utforskar staden jag bor i, shoppar mm. Jag lovar att du kommer ha fullt upp och att timmarna Bara rusar förbi. Det är skönt att bara ligga i sängen och ta det lugnt också, jag är jämt väldigt trött på min lediga tid  ;-) 
 
Hur trivs du i USA på det stora hela då? =)
 
Jag trivs hur bra som helst både i familjen och i landet! Har verkligen haft tur att jag kom till en sådan här bra familj, jag känner mig som hemma och dom är så himla snälla! 
Älskar också vädret här i CA, ingen snö och kyla för mig i år  ;-) 
 
Jag ska köpa en varsin t-shirt till barnen i familjen, så jag mailade mamman och frågade vad de har för storlek, då svarade hon att de hade "a kids large, size 10-12", vet du vad det motsvarar i svenska storlekar? :) Kram
 
Oj, ingen aning! Googla så får du nog ett bra svar, hehe! Kram
1