En vecka kvar!

Om en vecka smäller det!!!! Vid den här tiden nästa måndag sitter jag, Linnea och Catrin på flyget mot New York. Antagligen både nervösa, förväntansfulla, glada, trötta, nyfikna och allt det där. Det känns fortfarande väldigt overkligt, men lite verkligare än vad det har gjort innan eftersom att det är så pass nära nu. 
Det är verkligen blandade känslor kring det här stora äventyret! Jag är ledsen över att behöva lämna alla fina människor här hemma och inte veta när vi syns nästa gång samtidigt som jag är sjukt pepp och förväntansfull inför att träffa Linnea och Catrin på Arlanda och börja vår resa och att komma till orientation i NY och träffa alla andra au pairer där. Ska också bli väldigt kul att få träffa min värdfamilj nästa torsdag, men snacka om att jag kommer att vara nervös på flygresan dit!!!! Lite orolig inför det också, att träffa värdfamiljen och barnen, första tiden där, lära sig allt osv. Kommer jag att leva upp till deras förväntningar? Kommer dom att leva upp till mina? Kommer jag att trivas? Kommer det kännas lika bra som det gör nu? Ja, många frågor. Man har ju hört om lite jobbiga situationer med vissa värdfamiljer och dom som väljer att gå i rematch (byta familj). Men jag känner verkligen att det här kommer att bli toppenbra! Men självklart kommer det ju att ta tid att lära sig allt, ta in alla nya intryck och "komma in i familjen", så man får ju ge det lite tid och inte "ge upp" på en gång. 

Just nu längtar jag verkligen tills det bär av. Jag känner mig redo för det här äventyret! 

 
 

3

Goodbye gifts

Jag hade absolut inte förväntat mig att få en massa fina "hejdå presenter" på min avskedsmiddag (eller innan heller för den delen), så det var ju verkligen en överraskning. Jag är jättetacksam för allt jag har fått, ni är så snälla allihopa! Tack så mycket.

Det här fick jag...

Av faster Camilla och familjen:
- En mapp med en massa små överraskningar i varje fack som jag ska öppna på speciella dagar/högtider under tiden jag är i USA, jättekul! :-D

 


Av min kusin Frida:
- Ett jättegulligt brev, en muffins/cup cake berlock och ett jättegott te med smak av rabarber och grädde.

 

Av min kusin Caroline och hennes familj:
- Ett fotoalbum att ha med till USA och sätta in fina foton i och en teckning målad av mitt lilla kusinbarn Vincent, så sött!

 
 
 Av Alexia, Hasse och Matilda:
- Ett jättefint armband från Snö of Sweden!  

Av Matilda själv:
- En fin liten teckning som hon gjort själv, body butter som luktar jordgubb, två nagellack och en fin rosa plånbok med ett High School Musical klistermärke (eftersom att vi lyssnade på det när vi bakade inför middagen, HUR SÖTT?!) och en massa småpengar i. Hehe, mitt hjärta smälter - hon är så himla go "lilla" Matilda!!  
Av min kusin Mathilda:
- En liten goodiebag med en massa smått och gott som doftljus, roliga godispiller mm.

 

Av min moster Nettan och hennes familj: 
- Tre stycken Aloe Vera produkter. Värme lotion som man ska smörja på där man har bränt sig (perfekt att ha om barnen bränner sig, bara att ta fram och smörja på stället så ska det tydligen hjälpa väldigt bra), hudvårdsgel och solskyddskräm.

 
Av mormor:
- Smycken - örhängen och halsband. 

Av farmor och Weiny:
- En låda vitt vin från California! Hihi, supergott! 

Avskedsmiddag

Igårkväll hade jag avskedsmiddag för släkt och vänner hemma hos pappa. Vi åt tacobuffé, tårta och en massa annat gott! Vi hade det jättetrevligt hela kvällen med mycket skratt och många hejdåkramar. När alla hade gått hem vid elva tiden så bäddade jag och Matilda ner oss i min säng och tittade på några avsnitt av Vampire Diaries innan vi somnade. Kerstin och Flisan höll oss sällskap en stund också. Allt som allt, en mycket bra kväll!! Jag kommer att sakna alla så himla mycket, men vi har en massa planer inför framtiden så det känns kul!

 


 
 
 
 
 
1