Goodbye gifts

Jag hade absolut inte förväntat mig att få en massa fina "hejdå presenter" på min avskedsmiddag (eller innan heller för den delen), så det var ju verkligen en överraskning. Jag är jättetacksam för allt jag har fått, ni är så snälla allihopa! Tack så mycket.

Det här fick jag...

Av faster Camilla och familjen:
- En mapp med en massa små överraskningar i varje fack som jag ska öppna på speciella dagar/högtider under tiden jag är i USA, jättekul! :-D

 


Av min kusin Frida:
- Ett jättegulligt brev, en muffins/cup cake berlock och ett jättegott te med smak av rabarber och grädde.

 

Av min kusin Caroline och hennes familj:
- Ett fotoalbum att ha med till USA och sätta in fina foton i och en teckning målad av mitt lilla kusinbarn Vincent, så sött!

 
 
 Av Alexia, Hasse och Matilda:
- Ett jättefint armband från Snö of Sweden!  

Av Matilda själv:
- En fin liten teckning som hon gjort själv, body butter som luktar jordgubb, två nagellack och en fin rosa plånbok med ett High School Musical klistermärke (eftersom att vi lyssnade på det när vi bakade inför middagen, HUR SÖTT?!) och en massa småpengar i. Hehe, mitt hjärta smälter - hon är så himla go "lilla" Matilda!!  
Av min kusin Mathilda:
- En liten goodiebag med en massa smått och gott som doftljus, roliga godispiller mm.

 

Av min moster Nettan och hennes familj: 
- Tre stycken Aloe Vera produkter. Värme lotion som man ska smörja på där man har bränt sig (perfekt att ha om barnen bränner sig, bara att ta fram och smörja på stället så ska det tydligen hjälpa väldigt bra), hudvårdsgel och solskyddskräm.

 
Av mormor:
- Smycken - örhängen och halsband. 

Av farmor och Weiny:
- En låda vitt vin från California! Hihi, supergott!