April 26 - 30

Lördag och söndag jobbade jag. Under lördagen hade min värdmamma en middag och ville ha min och Amandas hjälp att se efter barnen. När vi slutade köpte vi middag på Taco Bell och sedan åkte vi till Emeryville och såg The Other Woman på bio, såååå sjukt galet bra och rolig film! NI MÅSTE SE DEN :-D 
Söndagen var jag och min värdpappa iväg till Orinda med barnen där vi lekte i en park, åt lunch och lånade lite böcker på biblioteket. Sedan hem för middag och efter det slutade jag. Malin Amsell kom och hälsade på mig en snabbis precis när jag hade slutat, det var trevligt och vi satt mest i min säng och snackade lite innan hon fick lov att dra hem igen. En stund efter det åkte jag och Amanda för att äta middag och prata en massa, sedan hem för att sova och ladda om inför en jobbvecka!

Måndag och tisdag den här veckan har varit två helt vanliga vardagar, barnen är tillbaka i skolan och allt är som vanligt. I tisdags kom Amanda och hennes värdbarn förbi under förmiddagen när jag var ledig och vi gick ner till poolen för att sola, bada och äta lunch. På kvällen när jag och Amanda slutat jobba så åkte vi till Downtown Berkeley för att gå på mitt au pair möte som ägde rum på en restaurang, där träffade vi alla au pairer i mitt område, pratade, åt pizza och drack ett glas vin. Vid nio tiden drog alla hem, jag och Amanda köpte lite Ben & Jerry´s glass innan vi körde hemåt.

Vädret här i Cali är förövrigt såååå underbart just nu, sol och varmt hela dagarna. 25-30 grader, klagar inte!! Vem vill någon gång byta ut detta vädret och klimatet mot Sveriges kalla?!..INTE JAG!