Au Pair Podden på iTunes

Nu kan alla ni som har iTunes och appen Podcasts hitta vår podd där genom att söka på "Au Pair Podden", trycker ni på Subscribe så kommer ni att meddelas varje vecka när det kommer ut ett nytt avsnitt. Superlätt och bekvämt att lyssna i mobilen! Vi kommer att lägga ut nya avsnitt varje lördag, så nu på lördag släpper vi avsnitt två. Jag kommer även att lägga upp avsnittet här på bloggen. 

 
1

Wednesday, February 26

Från solsken till regn. Ja, idag är det en grå dag med en massa regn som faller från skyn. L har feber och en ordentlig hosta så hon blev hemma från skolan, så jag har varit hemma med henne hela dagen. Mest TV tittande och häng i soffan blev det för oss, plus lite lunch och lek innan det var dags för att ta en nap. Annars har dagen varit en helt vanlig vardag här i staterna. Vid sju tiden på kvällen drog jag hem till Amanda, snäll som jag är köpte jag med mig bär, grädde och Jell-O som vi mumsade på samtidigt som vi tittade på senaste avsnittet av PLL, spelade in ett poddavsnitt och tittade på TVD. Ganska mysigt ändå att sitta inne en onsdagkväll och bara ta det lugnt och höra regnet smattra mot fönsterrutorna. Kort och gott, jag har haft en bra dag. Men imorgon är en ännu bättre dag för då är det äntligen The Vampire Diaries igen efter två veckors uppbehåll!!! Som jag längtar, haha. 

Nu ska jag lägga huvudet på kudden och sova, klockan är 11.20 på kvällen och jag sitter här i sängen och gäspar. Godnatt USA, godmorgon Sverige.

 
 

Monday, February 24

Sjukt fin och solig dag idag! Jobbade som vanligt, tiden jag var ledig när barnen var i skolan spenderade jag mestadels liggandes i hängmattan ute i solen och lyssnade på en podcast. På eftermiddagen tog jag och min värdmamma med oss barnen ner till klubben där vi badade i poolen. Jag simmade runt och lekte med barnen i typ 2 timmar i sträck, spelade pingis och njöt lite i den supervarma hot tuben. Kände mig som barn på nytt där ett tag, hur kul och härligt är det inte att bada i pool egentligen?! Uppvärmd och allt. Ja, det var en väääälidigt bra dag måste jag säga. Efter badet gick vi upp till huset och tittade på tv samt åt middag, tror att vi allihopa blev supertrötta efter en fin eftermiddag vid poolen. 
På kvällen umgicks jag med Amanda, åt Taco Bell och såg TVD. 

Svar på en fråga från Caroline (Kan inte kommentera på din blogg typ, vet inte varför):
"Har en fråga :) vilken organisation åkte du med? Hur upplever du den och har de gjort allt det som de har lovat?" 

Jag åker med SI, som jag nämnt innan. Gå in under kategorin Q/A så hittar du nog en liknande fråga som jag svarat på innan. Jag är jättenöjd och har inte haft några problem alls med dom. Rekommenderar verkligen att åka med SI (Skandinaviska Institutet/Au pair in America). 


Feb 24, 2014 | Sunny day in Cali ☀️ #aupair #saturday by jannicadihlen on Keek.com

Feb 24, 2014 | #haha ☀️🇺🇸 by jannicadihlen on Keek.com

1