Monday, February 24

Sjukt fin och solig dag idag! Jobbade som vanligt, tiden jag var ledig när barnen var i skolan spenderade jag mestadels liggandes i hängmattan ute i solen och lyssnade på en podcast. På eftermiddagen tog jag och min värdmamma med oss barnen ner till klubben där vi badade i poolen. Jag simmade runt och lekte med barnen i typ 2 timmar i sträck, spelade pingis och njöt lite i den supervarma hot tuben. Kände mig som barn på nytt där ett tag, hur kul och härligt är det inte att bada i pool egentligen?! Uppvärmd och allt. Ja, det var en väääälidigt bra dag måste jag säga. Efter badet gick vi upp till huset och tittade på tv samt åt middag, tror att vi allihopa blev supertrötta efter en fin eftermiddag vid poolen. 
På kvällen umgicks jag med Amanda, åt Taco Bell och såg TVD. 

Svar på en fråga från Caroline (Kan inte kommentera på din blogg typ, vet inte varför):
"Har en fråga :) vilken organisation åkte du med? Hur upplever du den och har de gjort allt det som de har lovat?" 

Jag åker med SI, som jag nämnt innan. Gå in under kategorin Q/A så hittar du nog en liknande fråga som jag svarat på innan. Jag är jättenöjd och har inte haft några problem alls med dom. Rekommenderar verkligen att åka med SI (Skandinaviska Institutet/Au pair in America). 


Feb 24, 2014 | Sunny day in Cali ☀️ #aupair #saturday by jannicadihlen on Keek.com

Feb 24, 2014 | #haha ☀️🇺🇸 by jannicadihlen on Keek.com

1
Caroline

Tack för svaret! :) hm kan du inte kommentera? Vad konstigt! Jag har träffat på ett par bloggar också som inte går att kommentera på... ska försöka lösa det på min blogg...

Svar: Ja, alltså jag kan inte skicka iväg den. Kanske är jag som är dum men jag vet inte vilken grej jag ska välja att fylla i vem jag är haha.
Men kom på nu att jag kan ju svara så här på min blogg! :-)
Jannica Dihlén