Los Angeles - Day 5, Warner Bros. VIP Tour

 Typ bästa dagen i mitt liv!!!!! I fredags när vi var i L.A så hade vi bokat in en VIP Tour på The Warner Bros. studios i Hollywood. Den var två timmar lång och det började med att vi fick se en kort video om själva WB, sedan åkte vi runt i små bil/bussar eller vad man kallar dom och såg hela deras studio som är sjukt stor. Första stoppet var "the jungle" som dom kallade det, det var en liten skog där dom har ett par hus uppbyggda och lite andra saker där dom spelar in skogscener till massa filmer och serier. Bla Hart of Dixie och Pretty Little Liars. Sedan körde vi förbi en liten by med ett par hus och en gata, alla tjejernas hus i PLL men dom höll på att spela in någon reklam film där så vi fick stanna en bit bort och titta en stund. Sedan fortsatte vi att åka runt och titta på alla byggnader som egentligen är fakebyggnader allihopa där som spelar in en massa olika filmer och serier utanför. Dom målar om alla byggnader hela tiden till olika filmer osv. Sedan fick vi gå in i ett museeum för att titta på alla riktigta kostymer och saker som dom använt i Harry Potter filmerna och Batman filmerna. Efter det kom det allra bästa, vi åkte till alla studios där dom spelar in en massa serier så som PLL, The Fosters, Friends och typ tusen andra. Först fick vi gå in och sätta oss där publiken sitter där dom spelar in sitcoms och se scenerna dom använder, sedan (ABSOLUT COOLASTE) gick vi in i studio 7 där dom spelar in alla scener i Pretty Little Liars!!!!!!!! Vi fick se alla tjejernas rum, skolans matsal osv osv. Så himla coolt, och dom hade nyss varit där och spelat in julspecial avsnittet så det var lite julig stämning där inne. Dom berättade och visade jättemycket hur dom spelar in allt och det var riktigt intressant och kul att få se och veta. Och allt är så himla mycket mindre än vad det ser ut på TV. Rummen är jättesmå och själva skolkorridoren är jätteliten!!  Otur att vi var där på helgen då skådespelerna oftast inte jobbar, annars hade vi kanske sett några kändisar! ;-) 
Sist men inte minst fick vi gå in i studion där dom spelat in alla café scener i serien Friends i 10 års tid, dom har alltså förvarat det precis som det såg ut när dom spelade in. Och vi fick sitta på den RIKTIGA och äkta "Vänner soffan" - DÖÖÖ COOOOLT JU! 

 

På WB touren kunde man shoppa i deras "butik", en massa PLL, TVD och andra tv serier grejer. Jag köpte en TVD kopp och en PLL t-shirt.


The Big Bang Theory´s parkering.

"The Rammer Jammer" i serien Hart of Dixie.Ali´s hus i PLL.Gatan och husen där tjejerna i PLL bor i serien.
Har har dom spelat in scener i serien Friends och i massa filmer.

Polisbilar och ambulanser som dom använder i filmer och serier.Här spelar dom in nästan alla utomhusscener i PLL.Vi fick testa att göra en green screen!Spencer´s rum!


Emily´s rum bakom väggen.Spencer´s rum!Spencer´s rum!Så coolt att ha satt sin fot på exakt samma plats där dom är och spelar in varje dag!


 
 

1