Saturday, June 28

Bakisdag även denna lördagen, vi hade inte tänkt festa till det så mycket igår men det blev fullt ös ändå! Haha, men såååå kul!!!! Älskar alla utgångar här i staterna, även om man bara går på en liten bar blir det svinkul och man träffar så mycket roliga, udda och sociala människor. Dyrt blir det inte heller, eftersom att vi blir bjudna på allt. Tror vi gjorde av med endast 1 dollar denna kvällen...billig utgång. Iallafall, vi sov till typ 10/11 på morgonen på lördagen hemma hos mig, sedan åt vi frukost, gjorde oss i ordning och åkte till Emeryville för lite shopping, frozen yoghurt och lunch. Jag fick med mig en fin och skön liten pyjamas hem som jag myste i hela kvällen. Vi hade en lugn myskväll hemma hos Amanda, hennes värdfamilj har varit i L.A hela helgen så vi hade huset för oss själva. Vi tittade på serier, bloggade, pratade och åt mycket gott! Bland annat svensk dipp och grönsaker. 
Somnade i Amandas säng gjorde vi inte förens 2.30 på natten, lagom trötta!

Just det, jag jobbade ett par timmar idag också! 4-7.30 ungefär. Jag, min värdpappa och barnen satte upp tält i trädgården, och sedan stack min värdpappa iväg å tränade så jag och barnen åt middag och tittade på tv tills min värdmamma kom hem. 
 Jag fick en liten present av min värdpappa som varit och jobbat i Kina i en vecka.Jag i min nya mysiga pyjamas!


Friday - Children´s Fairyland & utgång

Jobbade 7.30 - 6.30, jag tog L till Fairyland under förmiddagen och eftersom att Amanda var ledig så följde hon också med oss. Sedan åkte vi hem för att äta lunch, ta en nap och allt det där vanliga. Jag slutade 6.30 och då åkte jag och Amanda först ner till hotellet/klubben för att simma ett par längder i poolen och sitta och njuta i hot tuben en stund med varsin drink i handen. Sedan gjorde vi lite ärenden och efter det började vi att göra oss i ordning och dricka lite goda drinkar och vin hos mig. Runt 11.30 gick vi till Pappy´s Bar & Grill här i Berkeley, på vägen dit mötte vi två amerikanska killar som frågade om vi ville med på ett frat party, det verkade dock tråkigt så vi drog vidare till Pappy´s med killarna, dom bjöd oss på drinkar och Jell-O shots, vi dansade och hade kul tills dom stängde. Vi hade en jättekul kväll, som vanligt! Jag ramlade i trappen, tappade väskan på vägen hem (hittade den till slut i en buske), hittade tydligen en korg någonstans som jag gick runt med på huvudet...Hahahaha...ja det blir som sagt alltid galet och sååå kul när vi går ut här på andra sidan Atlanten. Kom väl hem runt 3.00 eller 4.00 på morgonen och då åt vi (läs jag) natt macka och sedan somnade vi huller om buller i i min säng. 

 
 
 

Tuesday, June 24

Både måndag, tisdag och onsdag har varit helt vanliga arbetsdagar för mig här i Cali. Jobbat kväll både tisdag och onsdag. I måndags hade jag och Amanda en playdate med våra värdbarn hemma hos henne, dom lekte jättebra både ute och inne, vi åt också middag där innan vi åkte hem.
I tisdags när jag var ledig under förmiddagen så träffade jag den danska tjejen (Malene) som jag träffade för någon vecka sedan, vi åkte till Emeryville och shoppad och åt lunch. Hon hade aldrig varit där så jag visade henne runt lite, vart man ska shoppa, vilka butiker som är bäst och vart man ska äta ;-) Fick ju bara lov att introducera henne till CPK och deras svingoda sommarsallad!! Vi hade det jättetrevligt och pratade om allt möjligt, runt 1.00 åkte vi hemåt och jag släppte av henne hos sig innan jag åkte hem till mig för att jobba. 

Ja, veckorna ser ganska lika ut hela tiden så det känns lite tråkigt att blogga om varje dag. Den här veckan har min värdmammas syster varit på besök vilket har varit jättekul och trevligt! :-) 
Idag, torsdag, efter jobbet ska jag och Amanda dra ner till klubben vid mig och träna igen! Kan ni tänka er att vi har tagit oss i kragen och börjat träna?! Helt ofattbart, haha. Idag ska vi gå på ett nytt pass som heter "Just Dance".  
Jag och barnen gjorde pizza till middag i tisdag, mumsigt!
1