Som en ny människa!

Vaknade upp idag, måndag morgon, och känner mig så himla bra! Känner mig inte det minsta sjuk, förutom lite trötthet men det är väl inte så konstigt. Så ja, nu vågar jag verkligen säga att jag är på bättringsvägen! Var till och med döhungrig när jag vaknade så nu sitter jag och äter en stoooor frukost, som jag tror att min mage och min kropp har väntat på väldigt länge. Hehe. 

Iallafall, sedan jag skrev senast så har jag och Amanda hunnit med att åka till Emeryville för att klippa mig! Jag hade en klipptid i lördags som jag glömt att boka av så Amanda var snäll att sljutsa dit mig. Jag blev jättenöjd med min nya frisyr, även om jag mest bara klippte topparna och tog bort allt slitet...Ni skulle sett minen på min frisör när jag sa att jag inte hade klippt mig på ett år, haha! Nu ska jag definitivt komma tillbaka till henne ofta, gillade henne jättemycket och salongen var också toppenbra! Efter det åkte vi till Target och till blomaffären, jag ville köpa lite blommor och ett kort till min värdmamma som varit så snäll och omtänksam mot mig extra mycket nu när jag varit sjuk, jättetacksam över det! Hon är bäst!

Resten av helgen har jag och Amanda legat i sängen eller soffan hos mig och tittat på TVD, hon är snart ikapp!!! Har också hjälpt till att se efter barnen lite, druckit mängder av vätska och vilat såklart!

 

 

De senaste dagarna - sjukhusbesök & sängliggande

Rubriken beskriver ganska bra hur den här veckan har sett ut för mig. Blev som sagt lite sjuk (huvudvärk och illamående) i måndags. När jag vaknade upp på tisdagen så fick jag sovmorgon och min värdmamma tog barnen. Jag låg i sängen hela dagen, kräktes, hade huvudvärk, ont i magen, lite feber och mådde illa. Kände mig inte alls bra, men vi kom fram till att det säkert var altitude sickness som man kan få om man vistas på för höga höjder, får inte tillräckligt med syre och dricker inte ordentligt. Och antagligen en släng av maginfluensan.På tisdagskvällen blev jag jätteyr, och när jag var på väg för att borsta tänderna (efter att jag hade kräkts) så vek sig benen under mig och jag svimmade och var borta i några få sekunder och jag vaknade igen när jag slog i golvet, min värdmamma kom springandes och hjälpte mig upp och in till sängen. Hon bestämde efter att ha pratat med grannen (som är doktor) att ta med mig in till sjukhuset. Sagt och gjort, fixade barnvakt och sedan åkte vi in. Ganska mycket väntan och vi blev kvar där tills 1.30 på natten. Jag fick svara på massa frågor, fylla i massa papper, dom tog blodtryck, EKG och gav mig vätskedropp då jag var helt uttorkad efter att jag kräkts så mycket och inte fått i mig tillräckligt med vätska. Jag är verkligen sämst på att dricka vatten etc och det har jag alltid varit.. Försöker dock att bättra mig och min värdmamma tjatar på mig så det är bra! Hehe :-) 
Iallafall, jag fick med mig medicin hem som jag nu tar..Blir väldigt trött och yr av den så något jobb har jag inte kunnat utföra. Förutom att passa L medan hon sover ibland eller bara se efter barnen en kort stund. Så sjukt jobbigt att vara sjuk!!! Hoppas verkligen att jag blir bättre snart så att jag kan jobba och hjälpa till som vanligt!

Jag har iallafall världens bästa värdmamma som tar hand om mig och skämmer bort mig med 6 olika sorters glass, kommer in med vatten, medicin, te, mat osv och kollar till mig hela tiden. SÅ TACKSAM!

 


 
2

Happy birthday, Amanda! ♥

Jag vet. Inläggen blir lite huller om buller just nu, men jah ville bara slänga in ett snabbt inlägg för att gratulera min fina vän Amanda på hennes 21-års dag som var de 21:a mars! Jag åkte hem till henne kvällen innan med en blombukett, tårta och presenter eftersom att jag inte var hemma dagen hon fylle. Hon blev jätteglad, hon öppnade sina presenter, vi åt lite tårta och tittade på några avsnitt av TVD innan jag åkte hem för att packa inför Lake Tahoe och sedan sova.

SÅ IGEN, GRATTIS PÅ DIN DAG BÄSTA DU! ÄVEN OM VI INTE KUNDE FIRA ORDENTLIGT PÅ DIN FÖDELSEDAG SÅ SKA VI GÖRA DET NÅGON ANNAN DAG NÄR VI BÅDA ÄR FRISKA OCH KYRA TILL 100%! DÅ BLIR DET MASSA TÅRTA, GOD MAT OCH GODA DRINKAR I MÄNGDER, MAN FYLLER JU BARA 21 ÅR I USA EN GÅNG. PUSS OCH KRAM!