De senaste dagarna - sjukhusbesök & sängliggande

Rubriken beskriver ganska bra hur den här veckan har sett ut för mig. Blev som sagt lite sjuk (huvudvärk och illamående) i måndags. När jag vaknade upp på tisdagen så fick jag sovmorgon och min värdmamma tog barnen. Jag låg i sängen hela dagen, kräktes, hade huvudvärk, ont i magen, lite feber och mådde illa. Kände mig inte alls bra, men vi kom fram till att det säkert var altitude sickness som man kan få om man vistas på för höga höjder, får inte tillräckligt med syre och dricker inte ordentligt. Och antagligen en släng av maginfluensan.På tisdagskvällen blev jag jätteyr, och när jag var på väg för att borsta tänderna (efter att jag hade kräkts) så vek sig benen under mig och jag svimmade och var borta i några få sekunder och jag vaknade igen när jag slog i golvet, min värdmamma kom springandes och hjälpte mig upp och in till sängen. Hon bestämde efter att ha pratat med grannen (som är doktor) att ta med mig in till sjukhuset. Sagt och gjort, fixade barnvakt och sedan åkte vi in. Ganska mycket väntan och vi blev kvar där tills 1.30 på natten. Jag fick svara på massa frågor, fylla i massa papper, dom tog blodtryck, EKG och gav mig vätskedropp då jag var helt uttorkad efter att jag kräkts så mycket och inte fått i mig tillräckligt med vätska. Jag är verkligen sämst på att dricka vatten etc och det har jag alltid varit.. Försöker dock att bättra mig och min värdmamma tjatar på mig så det är bra! Hehe :-) 
Iallafall, jag fick med mig medicin hem som jag nu tar..Blir väldigt trött och yr av den så något jobb har jag inte kunnat utföra. Förutom att passa L medan hon sover ibland eller bara se efter barnen en kort stund. Så sjukt jobbigt att vara sjuk!!! Hoppas verkligen att jag blir bättre snart så att jag kan jobba och hjälpa till som vanligt!

Jag har iallafall världens bästa värdmamma som tar hand om mig och skämmer bort mig med 6 olika sorters glass, kommer in med vatten, medicin, te, mat osv och kollar till mig hela tiden. SÅ TACKSAM!

 


 
2
Darja

Krya på dig!

emelie

Krya på dig! Btw, superbra podd!

Svar: Tack! :-)
Jannica Dihlén