Q/A

Questions & Answers #16

Om du köper ett av husen där så kan jag jobba som trädgårdsmästare/poolskötare åt dig.
Jag nöjer mig med mat och husrum som lön.
Eller så kan jag jobba som au pair om du skaffar barn!!!

Haha, ja pappa. Det blir bra det, vi har en deal! ;-)

Hejhej!, fin blogg! Jag lyssnar lite på er podcast och har har bara en liten fråga. Har länge själv velat spela in en podcast men vet inte hur jag gör? Är tekniskt ganska duktig med dator, klippning osv. Men hur gör ni? Skulle vara tacksam för en liten enkel vägledning! :) kram

Hej! Tack så mycket, kul att du gillar bloggen och podden! Jag kan berätta steg för steg hur jag/vi går till väga i ett inlägg lite senare, inte så jätteavancerat! Kram

Hej! Diggar både din blogg och er podd! :) Jag planerar att åka som au pair i höst och är mitt upp i matchningsprocessen. Hur är det när man samarbetar med SI, kan man ha flera familjer i matchning samtidigt? Det kan man nämligen inte göra med Cultural Care (som jag samarbetar med) och jag har inte riktigt än förstått fördelarna med att ha det så... Tack på förhand!
Ha det gott! :)

Hej! Härligt att höra! Ja när man åker med SI kan man prata med flera familjer samtidigt vilket jag tycker är en fördel! Man slipper höra av sig till organisationen varje gång man får en matchning och inte känner att det inte är rätt bara för att få bort den så att man kan få en ny matchning. Hos SI ligger din ansökan ute HELA TIDEN även om du redan pratar med en familj kan alla andra fortfarande se dig och höra av sig till dig/matcha med dig. På det viset hittar man kanske också sin värdfamilj snabbare, jag tycker att det är toppen!

Hoppas verkligen att IHOP finns i Washington när jag flyttar dit! De där pannkisarna ser ju gudomliga ut :D

Haha ja, dom är väldigt goda! Kan garantera dig att IHOP finns i dom flesta städer i USA, iallafall dom större. Gå in och kolla på ihop.com ;-)

Åh vad roligt!!
I augusti 2015 planerar jag att starta mitt äventyr! Skulle vara roligt och ses om jag kommer iväg som planerat och hamnar i närheten av SF! :)

Åh vad kul! Ja men absolut, bara att höra av dig isf - jannicadihlen@hotmail.se
Hoppas att du snart kommer iväg, lycka till! :-D

Hej! Har följt dig och din blogg nu enda från början, ska själv åka som au pair till hösten är det tänkt! Jag funderar på att köpa en ny mobil snart och jag undrar hur du gjorde med just mobil och abonnemang osv. Skulle gärna vilja ha med mig en iPhone 5!

Jag sade upp mitt svenska abonnemang precis innan jag åkte, låste upp min iPhone 4s och tog med mig den till USA. Fick en mobil och abonnemang/simkort av min värdfamilj så jag tog ur det simkortet från mobilen jag fick av dom och satte i det i min iPhone och det fungerar toppen! :-)