San Diego: Happy Thanksgiving!

I torsdags åkte jag och Amanda till en strand med min värdmammas systers man och barnen. Stranden heter Del Mar beach och var jättefin och inte allt för mycket folk. Där badade vi, surfade och solade. Att testa att surfa var jättekul, men resulterade i några blåmärken på kroppen då man inte var något proffs direkt ;-) Sedan åkte vi tillbaka hem för att fräscha till oss och runt 6 tiden på kvällen var det dags för Thanksgivingmiddag. Det var jättekul och jättetrevligt verkligen! Vi åt god mat, drack gott, pratade och spelade sällskapsspel. Klockan 10.30 ungefär åkte jag och Amanda till ett shopping mall för att shoppa på Black Friday, tror vi kom tillbaka till huset runt tolv på natten. 


 
 
 

Mingel bilder!

Här kommer ett par underbara mingel bilder från maskeradbalen! ;-) 
Verkligen en kväll som jag sent kommer att glömma...


 

San Diego: Resan dit!

 Vi klev upp klockan 6 på morgonen för att äta frukost, hämta hyrbilen och packa in all vår packning. När det var gjort åkte vi iväg mot San Diego! Resan tog ungefär 11 timmar, och då stannade vi några gånger för att tanka, 
äta och gå på toa. Vi satt fast i rusningstrafiken i LA en stund men det var inte så farligt som vi trodde. Klockan 8.00 på kvällen kom vi fram till min värdmammas syster, vi fick ett varmt välkomnande! Tror jag och Amanda gick och la oss runt 9.00 pm för vi var sååå trötta efter den långa bilresan.