Ett år av vänskap ♥

Den 26:e oktober 2013 träffade jag Amanda för första gången. Det var en lördag, jag hade bara varit här i Cali i några veckor och jag och Amanda hade bestämt träff på ett shopping mall i San Francisco. Jag kommer så väl ihåg den här dagen, vad vi gjorde, vad vi såg, vad vi åt, vad vi shoppade, vad vi pratade om etc. 
Jag visste redan från första stund att det här var början på en lång vänskap. Vi klickade direkt, skrattade, var oss själva och hade jättekul. I början träffades vi någon gång i veckan men bara efter några veckor började vi ses bokstavligt talat varje dag! Vi hade alltid kvällarna efter jobbet och helgerna planerade till fullo, om jag ska sitta här och rada upp allt vi har gjort under det här året kommer jag att få sitta här i en evighet. Men jag kan lugnt säga att jag aldrig har upplevt och gjort så här mycket roliga grejer på sådan "kort" tid med någon annan vän förut. 

Under året som gått har vi skrattat tillsammans, gråtit tillsammans, hoppat fallskärm tillsammans och verkligen funnits där för varandra i vått och torrt. Vi är som vår egen lilla svenska familj här borta i det stora Amerika. Vi har mycket gemensamt och vi kan lita på varandra till 100%. 
Det känns som att vi har känt varandra och varit vänner i tio år, fastän vi bara har känt varandra i ett år. Men jag vet att om tio år så kommer vi fortfarande vara väldigt väldigt bra vänner, vart än i världen vi befinner oss. 
Vi umgås så ofta, vet mycket om varandra, delar och lever vårat amerikanska liv tillsammans så vi har kommit varandra nära på ett annorlunda sätt. Amanda känns mer som en syster än som en kompis för mig.

Vad jag vill komma fram till med all den här texten är att man vet aldrig vart, hur eller när man träffar sin absolut bästa vän. Jag gav mig ut i världen, flyttade till Cali, kände ingen, fick ett mejl från en tjej från Norrland som också gett sig ut i världen, flyttat till Cali och inte kände någon. Detta blev en början på en lång och fin vänskap mellan två helt vanliga tjejer från lilla landet lagom som vågade ge sig iväg på ett äventyr...Men vad är väl ett äventyr utan en vän att dela det med? 

Jag är så tacksam och glad över att jag har lärt känna dig, Amanda. Du är en sann vän, min absolut bästa vän! 
I LOVE YOU! ♥

 
1
Amanda

ÅHHHH!!!! Börjar typ gråta när jag läser det här!! Trodde aldrig någonsin att jag skulle få en sån bra vän som dig och absolut inte när jag valde att helt ensam flytta till USA. Är så glad att jag träffat dig och att jag får dela detta grymma äventyr med min bästa vän! ♥ LOVE U TOO!!!