Sunday - Brunch & block party!

 I söndags när vi vaknade hemma hos mig var vi riktigt hungriga och bestämde oss för att åka till the Cheesecake Factory i Walnut Creek för en sunday brunch. Efter det åkte vi hem till Amanda och mest bara tog det lugnt i soffan, tittade på tv och bloggade. Klockan fyra åkte jag hem för att jobba två timmar, jag min värdmamma och barnen var på "block party", alltså en fest för dom som bor på vår gata. Det var kul, jag lekte med barnen hela kvällen och vi grillade korv mm. När barnen lagt sig åkte jag hem till Amanda igen och tittade på film resten av kvällen. 

 

Saturday - Frat party & football game!

I lördags ringde alarmet 8.30 och då klev jag och Amanda upp för att göra oss i ordning. Vi åt pannkakor till frukost som min värdmamma stekt och sedan började vi med att dricka lite vin, en drink och lyssna på musik. Klockan 9.45 kom Josefine hit och vi bjöd henne på lite dricka och tog en shot innan vi började gå mot campus här i Berkeley till alla Frat parties. Vi gick till ett hus som jag var i förra året och där var det fullt med folk. Vi drack massa gratis drinkar och Jell-O shots, dansade på borden och sjöng till musiken. Haha, vi var fulla och glada hela förmiddagen och klockan 12.30 gick vi till Football stadium för att köpa biljetter och sedan såg vi hela matchen som varade i ungefär 4 timmar - OCH VI VANN!!!! GO BEARS!!! Wooohoooo! Efter det var vi slitna och trötta efter en riktigt kul och festlig dag, jag och Amanda däckade i min säng jättetidigt den kvällen och sov väääldigt gott! 

Frat parties är verkligen så himla kul, stämningsfullt och amerikanskt! Att jag hade med mig mina två favvo tjejer gör ju inte det hela sämre! Tack för en grym dag! :-D
1

Friday - Födelsedagsmiddag

Grattis till Felicia som nyss fyllt år! I fredags var jag och Amanda hem till henne efter jobbet för att äta middag och prata lite. Vi var sammanlagt typ 7-8 tjejer där tror jag. Men jag och Amanda stannade bara i lite över en timme då Amanda började jobba igen och skulle jobba hela kvällen, jag körde så jag åkte hem med henne och jobbade tillsammans med henne. Vi åt lite gotti och såg på skräckfilm! Sedan när hennes värdföräldrar kom hem åkte vi hem till mig för att sova.

I brist på bilder från dagen så slänger jag in en väldigt söt bild som togs för några veckor sedan...

Hihi, grattis i efterskott fina du!