Nutella Pizza + Movie Date

 I söndags sov jag till 10.30 am, på förmiddagen åt jag frukost och pratade på skype med vänner och familj hemma i Sverige. Resten av dagen låg jag i sängen, åt pizza, drack kaffe och tittade på serier. Klev upp för att duscha och fräscha till mig kl 4.00 pm, sedan åkte jag hem till Josefine. Vi tittade på TVD, åkte till Safeway för att handla, gjorde chokladpizza som vi åt till middag (haha!!!!) och bara hade det mysigt. Senare på kvällen åkte vi till Emeryville för att se filmen The Age of Adaline på bio. Filmen var en lite annorlunda kärleksfilm, och såååå himla grymt bra!!!  Efter bion åkte vi hem för att sova!

 

Black & White Party

 Jobbade 11.00 am - 5.00 pm ungefär. Lunchade med min värdpappa och barnen, vi åt supergod sushi och pratade om allt och inget. Sedan åkte jag och barnen på en musical/teater för barn som heter Fancy Nancy. Det var helt okej, barnen tyckte det var jättekul vilket var huvudsaken. När den var slut åkte vi hem och då slutade jag. Åkte för att köpa middag - blev en riktigt god pizza. Gjorde sedan mig i ordning, lyssnade på musik, drack vin och åt. Klockan 9.30 tog jag en taxi till BART, mötte upp en kompis och vi åkte vidare till SF och festen! Festen var på samma klubb som förra gången, inte lika mycket folk den här gången kändes det som, men hade definitivt jättekul!! Blev bjuden på tusentals drinkar och shots av en kille jag dansade med hela natten lång, haha. Ramlade innanför dörren och in i sängen klockan halv tre på natten ungefär. Hemfärden var galen då vår cab körde in i en annan bil!!!! omg, men allt gick bra och vi kom hem. Det blev dessutom en gratis taxiresa! 

 

Wednesday - Friday

I onsdags jobbade jag som vanligt, under dagen när jag var ledig lunchade jag med Lisa. Vi åt på homeroom och det var jättegott, länge sedan jag var där nu. Det blev både förrätt, varmrätt och efterrätt haha. Vi snackade om allt och inget, åt och hade det trevligt. 
Både torsdagen och fredagen var helt vanliga jobbdagar, hann med att gymma och gå på promenader på min lediga tid. I fredags efter skolan så åkte jag och barnen för att äta froyo, och sedan mötte vi upp Josefine och hennes ena värdbarn i en park för massa lek och bus. När vi kom hem bjöd min värdmamma på champagne, fredagsmys! Efter jobbet skulle jag ha gått på en liten hemmafest, men hamnade istället i sängen framför en bra film med en skål glass och ett glas vin!