Lugn & mysig helg

 I fredags jobbade jag 8.00 am - 6.00 pm. L hade sin sista dag på camp, innan det hängde vi vid poolen och käkade även lunch där. Eftermiddagen å kvällen spenderades här hemma. När jag slutat klockan 6 så drog jag iväg för att köpa middag och sedan bäddade jag ner mig i sängen, tittade på Netflix och åt sushi. En lugn och mysig hemmakväll helt enkelt. 

Lördagen åkte min värdfamilj upp till Tahoe tidigt på morgonen. Jag åkte till IKEA för att köpa godis och sedan hängde jag vid poolen resten av dagen. Runt 6.00 på kvällen kom Rebecca hit och vi hade filmkväll, vi såg filmen Skeleton Twins och den var jättebra! Vi mumsade också på lite chips, svenskt godis och vattenmelon! 

Söndagen var jag på au pair möte ett par timmar på förmiddagen - segling i Berkeley Marina. Det var dödsvarmt (35 grader och stekande sol) så jag höll på att smälta bort. På eftermiddagen hängde jag mest här hemma och på kvällen åkte jag till Emeryville för att se bio med Rebecca. Vi såg filmen The Gift och den var verkligen så mycket bättre än vad vi trodde - till och med lite läskig! Tur att jag inte är mörkrädd eller så för jag kom hem till ett tomt stort hus klockan elva på kvällen.

 

Ledig torsdag!

 Eftersom att jag hade barnen själv i tre dagar så fick jag ledigt under torsdagen, jag hämtade bara L från hennes camp kl 4.00 pm så typ en timmes jobb blev det väl. Kom hem runt 5.00 pm och då tog min värdmamma båda barnen. Jag tog en lång sovmorgon, pratade med Amanda på skype och bara tog det lugnt här hemma. 
Efter att jag hämtat L på camp så åt jag middag och sedan åkte jag hem till Lisa för en mysig filmkväll med henne, Lina och Rebecca. Vi såg filmen Changeling och den är ju såååååå bra! Åt också lite gott och pratade en del. Mysig kväll och bra avslut på en härlig dag! 

 

3 days with the kids

 I måndags väldigt tidigt på morgonen åkte mina värdföräldrar iväg till Washington D.C i tre dagar. Jag hade alltså barnen helt själv 24/7 måndag - onsdag, och det gick jättebra! Det är ju fortfarande sommarlov här så jag och barnen hittade på en massa skoj under dagarna så som att åka till olika lekparker, leka med kompisar, hänga vid poolen, baka, pyssla, se på filmer, spela spel, kids club och summer camp. Det var lite jobbigt att lägga dom någon kväll och det tog tid för dom att somna, plus att dom båda vaknade mitt i natten första natten. Men annars gick allt hur bra som helst och vi hade tre roliga och föräldrarfria dagar. Men det var ändå ganska skönt när mina värdföräldrar kom hem i onsdagskväll och jag kunde dra ut ur huset en stund och göra något för mig själv.