Brunch & Shopping

I söndags startade vi dagen med en amerikansk brunch i Montclair. När vi var mätta och belåtna så tog vi bilen och började köra utan destination. Så kan det bli när två vänner med stor beslutsångest vill hitta på något skoj, haha. Men till slut hamnade vi i Danville, där promenerade vi omkring och fick se lite nytt. Vi tog en fika på Starbucks innan vi körde till ett Plaza i närheten, där tittade vi i butiker och shoppa lite. Innan vi åkte hemåt åkte vi till ett mall och shoppade i en timme. På vägen hem stannade vi i Orinda för att äta middag på en mexikansk restaurang. Vi blev kvar där i någon timme då dom visade The Oscars i baren där vi satt och åt. 

 

Santa Cruz

 I lördags efter lite sömn åkte jag och Amanda till Santa Cruz. Vädret här var på topp, men självklart 5 min innan vi var framme så blev det tokdimmigt och kallt....En stor besvikelse men det var ändå mycket folk vid stranden och vi hade det kul! 
På vägen hem åt vi på Panera Bread, shoppade lite på Target och sedan åkte vi hem till mig för filmmys i sängen med god dricka och bär!

 
1

Fredagsfest i San Francisco

I fredags slutade jag klockan 6.00 pm. Jag gjorde mig i ordning, åkte för att hämta upp Amanda och sedan skålade vi i lite vin här hos mig. Runt 7.30 kom Janna hit för att hämta upp oss, vi åkte hem till Sofia där Lisa och Felicia också var. Vi förfestade och hade det trevligt hos Sofia, sedan åkte vi in till SF och gick ut på nattklubb. Det var en galen och kul kväll/natt med tjejerna - och sista gången vi alla var ut tillsammans...buhu! 
Jag och Amanda däckade i min säng runt 2.30/3.00...