Wednesday, January 28

L har återigen blivit sjuk, så jag var hemma med henne hela måndagen. Vi vilade mest, såg på tv och lekte lite. Jag slutade klockan 6.00 pm, åkte nästan direkt till Emeryville för att shoppa lite. Åkte sedan hem till Amanda med lite yoghurt, hon låg hemma i sängen med hög feber. 
I tisdags var L fortfarande sjuk så jag var hemma med henne hela tisdagen också. Slutade klockan 6.00 och åkte då återigen till Emeryville för lite shopping. Köpte MARABOU CHOKLADKAKOR på bästa IKEA!!! Fyndade också en tröja på H&M. 

Idag är det onsdag, L är fortfarande sjuk och likaså Amanda. Jag känner mig pigg och kry och hoppas på att jag inte blir smittad mer nu. Min värdmamma har precis tagit L till doktorn, så jag passar på att blogga lite och bara ta det lugnt innan jag ska hämta T på skolan kl. 2.40. 
Ikväll slutar jag 6.00 pm, och då ska jag åka direkt till Berkeley Adult School för min första Photoshop class som jag anmält mig till. Kommer att ha den klassen varje måndag och onsdag kl. 6.30 - 9.30 pm till i slutet av mars. Hoppas att den är rolig och lärorik!!


Mitt nya navelsmycke - inte bytt på två år...kände att det var dags! ;-)

 
 

Söndag: Shoppingdag!

I söndags vaknade vi upp hemma hos mig, ganska bakis. Vi åkte iväg för att köpa morgonkaffe, sedan körde vi till ett shopping mall som heter Great Mall ungefär 50 min här ifrån. Hade planer på att shoppa mycket men jag köpte endast en nagelsax och ett nytt smycke till min navelpiercing. 
När vi shoppat klart åkte vi hemåt, men vi stannade först för att äta middag på the Cheesecake Factory. Vi båda kände oss trötta och slitna, så det blev läggdags tidigt för att orka med en hel jobbdag dagen efter.