9 - 21 juli

Här kommer en snabb sammanfattning av dom senaste veckorna som flugit förbi i raketfart! 
Förutom att jobba heldagar varje dag då barnen har sommarlov så har jag hängt med massa härliga och roliga tjejer, ätit massa gott, festat, tränat, varit på bio, tittat på film, myst, solat, badat, pratat med familj & vänner hemma i Sverige och bara levt livet!! Vädret här i Cali är på topp, det är soligt och varmt nästintill varje dag och vädret styr mitt humör sååååå mycket så ni kan ju tänka er hur lycklig, glad och positiv man blir här borta då! 

see ya later alligator!

 Onsdagen den 8:e juli klev vi upp klockan sex på morgonen. Jag skjutsade Amanda till BART stationen och där sa vi hejdå för den här gången. Vi har haft tre grymt bra semesterveckor här i Cali och Las Vegas, som vi sent kommer att glömma!! Nästa gång vi ses så är vi båda två i Sverige, galet! 
När jag kom hem sov jag två timmar, städade lite i huset och såg på tv tills det var dags att köra till flygplatsen i San Francisco för att hämta upp värdfamiljen som kom hem från sin semster i Sverige. Det var superkul att träffa dom igen, saknat barnen sååååå mycket!! Vi åkte ut och åt middag på en kinesisk restaurang, pratade en massa och hade det trevligt. Fick lite saltlakrits av min värdmamma och ett fint halsband av Linnea som hon hade köpt till mig, och hon har ett likadant själv fast en annan färg. Sötnosen! 

Skönt att ha värdfamiljen hemma igen, och att börja jobba och komma in i dom vardagliga rutinerna!

 

shopping & tow trucks

 i tisdags så åt vi en snabb lunch utanför Safeway (sushi och kaffe), sedan styrde vi kosan mot ett shopping mall ungefär 40 min här ifrån. Amanda shoppade som vanligt, och jag sparade alla mina pengar som vanligt. Vi köpte med oss tre goda cheesecakes från the cheesecake factory som vi tänkte mumsa på framför en film med Mette senare under kvällen. När vi åkte hem och hade kört i kanske 15 min så dog typ bilen, mitt på motorvägen. Något fel med grejen som laddar batteriet å nån varningslampa om att bromsarna inte fungerade började lysa och allt blev lite kaos och panik. Jag körde in på sidan av motorvägen, stängde av bilen och ringe försäkringsbolaget som skickade en tow truck. Tog ett tag innan den kom så en annan tow truck towade oss helt gratis till en bensin station i närheten för vår säkerhets skull, så snällt! Efter någon timme var vi iallafall hemma med bilen. Men den var helt död och jag hade lite smått panik. Det var kväll och volvo stället hade inte öppet så bilen fick stå kvar hemma. Var iallafall lättad över att detta hände sista dagen på semestern!! 

Mette kom över på kvällen och vi grillade till middag, tittade på Vänner, myste i soffan och åt cheesecakes (ganska mosade efter hela bilkarusellen). Men supergoda ändå ;-)