Las Vegas: Day 2

I fredags vaknade vi klockan 10.30 då alarmet ringde, endast 5 timmars sömn men vi flög upp ur sängen pigga och redo för vårt första pool party i Las Vegas. Pool partyt var på Encore Beach Club, vi kom in gratis och fick två gratis drinkar. Det var proppfullt med folk, bra stämning, mycket dansande och dunkande av bra musik! Tror vi var där i ett par timmar, drack några drinkar och hade det gött. Sedan gick vi tillbaka till hotellet, chillade en stund på rummet innan vi började göra oss i ordning, dricka och käka middag (blev en snabbis på donken igen, vi var stammisar där under hela Las Vegas vistelsen).  
På kvällen klockan 10.00 gick vi till XS, där kom vi in gratis igen och Zedd spelade så vi var supertaggade!!!! Sjukt mycket folk, bra stämning, mycket drinkar i baren, träffade sjukt roliga och trevliga folk som vi hängde med och Zedd var riktigt bra!!!! Någon stal innehållet i Amandas väska under kvällen så det var lite galet där en stund, men vi försökte hålla en positiv stäming och det tyckte jag att vi lyckades ganska bra med! Man kan inte tro hur mycket telefoner etc som blir stulet under en kväll på en och samma nattklubb i Vegas, jävla idioter som gör det! fuck you

Vi dansade iallafall tills fötterna blev ömma och sjöng och skrek tills rösterna försvann! Kom tillbaka till hotellet klockan 7.00 på morgonen, somnade inte förens klockan 8.00 på morgonen då en kille som vi hängde med hela kvällen följde med oss till rummet och somnade i vår säng....hahahaha. När han gick somnade vi iallafall till slut.