Las Vegas: Day 3

I lördags vaknade vi 10.30, endast 2,5 timmars sömn den natten (morgonen) haha! Vi ringde lost & found på klubben som vi var på kvällen innan då någon stal Amandas telefon mm, dom hade fått in över 10 anmälningar på försvunna iPhone 6 telefoner den natten och endast en hittades. GALET! 
Vi bestämde oss ganska snabbt den morgonen att vi skulle skita i pool party och istället hängde vi vid poolen på hotellet. Solade, badade, åt lunch och drack öl. Dom dunkade hög musik där också så vi hade vårt egna lilla pool party kan man säga. Sedan gick vi upp på rummet för att duscha och göra oss i ordning. Vi gick ner och köpte pizza och vin som vi mumsade på till middag. Sedan förfestade vi lite och taggade till!!! Vi skulle nämligen till XS ikväll igen för Avicii spelade, och vi var övertaggade hela dagen och kvällen haha! Vi kom in på klubben runt elva, vi tryckte oss då fram på dansgolvet i folkmassan ända längts fram och där stod vi och hoppade, skrek och dansade. Avicii började spela kl. 2.00 på natten och slutade inte förens typ 4.30!!! Det var fullt ös hela tiden, vi träffade massa svenskar, och massa icke svenskar. Blev bjudna på goda drinkar, dansade och sjöng som bara den och ja hela kvällen och natten var bara såååååå bra! 

När klubben stängde och kastade ut alla runt 6.00 på morgonen så tog jag och Amanda oss en liten promenad längst the strip för att se oss omkring, och köpa vatten! Hahaha. Köpte också frukost som vi åt innan vi gick och la oss. Somnade runt åtta/halv nio på morgonen. 

Lördagen var nog den allra bästa och roligaste på hela Las Vegas resan! 

 
1
Http://carroat.blogg.se

Härliga bilder! :)

Svar: Tack! :-)
Jannica Dihlén