Las Vegas Prep.

 Idag är det onsdag och vi har mest förberett oss, packat, städat och tvättat hela dagen. Imorgon åker vi nämligen till Las Vegas!!!!!! Har sett fram emot det här såååå länge nu, kan inte fatta att vi åker imorgon. Vi är borta från torsdag - måndag. Pool parties, klubbhäng och fest dagarna och nätterna långa, det kommer bli galet!!! 

I förmiddags var vi på salongen och gjorde pedikyr, sedan hem för lunch och tvätta massa kläder. Vi har också hunnit med lite shopping, packning, massa hushållssysslor, tv tittande, middag, och vin på balkongen framför solnedgången. Vi njuter till fullo av denna underbara semester! 

Detta blir sista inlägget innan Las Vegas, mer bloggning blir det när vi kommer hem och har tusen galna saker och bilder att dela med oss utav - see ya!

1

Trampbåt + Taco Tuesday

I tisdags åkte jag och Amanda till Lafayette för att åka trampbåt på sjön där. Det var 28 grader varmt, vi trampadet ut en bit men sedan låg vi mest och solade och pratade i ungefär en timme. När vi kom hem käkade vi lunch, drack några glas vin och så pratade jag med Josefine en stund via Facetime. Saknar henne sååååå!!!! 
På eftermiddagen tog jag och Amanda med oss en flaska vin till poolen, vi solade och badade och bara njöt av vår semester och det underbara vädret. Efter någon timme gick vi tillbaka hem för att duscha och fixa oss, sedan kom Lisa och hämtade oss. Vi åkte till Pappy´s där det var Taco Tuesday. Vi åt middag, drack drinkar och pratade. Supermysigt och trevligt! Innan vi åkte hem käkade vi glass på CREAM. Jag och Amanda var uppe typ hela natten lång, låg i soffan och tittade på Vänner, drack kaffe, pratade, planerad till Las Vegas och försökte hålla oss vakna till soluppgången. Vi lyckades dock inte, somnade i soffan runt tre/fyra tiden på natten. Haha. 


 

Monday Funday!

I måndags var jag och Amanda till the jellybean factory. Vi tog en gratis factory tour, åt jellybean shaped pizza till lunch och shoppade lite gotti i deras godisbutik. På eftermiddagen när vi kom hem spelade vi det superduperäckliga jellybean spelet som vi köpte, fy!! Spelade ju det med Josefine förut, sååå äckligt. Amanda ville också spela så gjorde det igen, lika äckligt den här gången. Men så kul, haha! Video kommer inom kort ;-)
Efter jellybean spelet så körde vi "smoothie challange" när vi ändå var igång, inte lika äckligt men fortfarande inte gott. Resten av eftermiddagen/kvällen såg vi på tv, åt middag och cheesecake rester från gårdagen.