Claremont Diner

I torsdags lunchade jag med Sandra på Claremont Diner, har aldrig ätit där förut men har alltid tänkt att jag ska göra det så nu kan jag bocka av det från "här måste jag äta listan", hehe. Vi delade på en vegetarisk quesedilla och fruktpannkakor, riktigt mumsigt! Prata hann vi också med, mycket au pair snack blir det såklart och det är så kul att prata med nya au pairer som precis kommit, ge tips, tänka tillbaka och kunna relatera till deras nuvarande situation. Jag kommer så väl ihåg hur det var i början, så himla mycket nytt och mycket att lära sig osv. Tänk vilken lång väg man kommit från det till nu, 1 år och 8 månader senare är jag nu en av "gamlingarna" här borta. Så konstigt, tyckte nyss att jag kom hit men ändå känns det som att jag har varit här i en evighet. 

 
1

Tuesday + Wednesday

I tisdags var det tillbaka till verkligheten och vardagen igen efter både en veckas semster och memorial weekend. Barnen är tillbaka i skolan och jag jobbar precis som vanligt om dagarna nu. Barnen och jag åt supergod sushi till middag, slutade klockan nio och åkte då direkt hem till Josefine för att käka glass och titta på Vänner i hennes säng. 
I onsdags när jag var ledig under dagen så var jag på nagelsalongen och tog bort mina akrylnaglar och gjorde en vanlig mani på mina små, tunna och sköra naglar...Skönt att få bort akrylnaglarna, även om jag älskar det! På eftermiddagen bakades det vanilj och kokosmuffins. Vi åt upp allihopa samma dag så det blev lyckat kan man säga, haha. 

 
1