Första veckan i Sverige

Då har jag alltså varit hemma i Sverige i en vecka. Under den här veckan har det hänt mycket, och varit väldigt känslosamt! För det första är det helt sjukt att vara tillbaka i Sverige efter att ha levt ett drömliv som au pair i underbara Kalifornien dom senaste två åren, för det andra är det jävligt skönt att vara tillbaka i "verkligheten" och hemma hos sin egen familj i sitt egna hem. 

Jag har träffat mycket släkt & vänner, sovit både under natten och under dagen, varit med mamma på jobbet, pratat och berättat om mitt äventyr, varit på banken, skrivit CV, funderat & planerat inför framtiden och framförallt bara njutit av att vara hemma igen. Har även hunnit med en liten välkommen-hem-middag nu i helgen, så trevligt och kul! Jag har världens bästa familj, släkt & vänner!!! 

 
2
Daniella 🌙

Två år är så jäkla lång tid när man tänker efter!!

Svar: Ja, superlångt! Fast det går så himla snabbt också, galet!
Jannica Dihlen

Alicia

Hej! Jag funderar själv på att bli au pair i USA nästa år då jag går ur gymnasiet. Kommer alltså vara 18/19 år då. Jag har lite frågor till dig som skulle vara jättesnällt om du kunde svara på! Vilken organisation åkte du med? Hur gjorde du för att hamna på ett så bra ställe? Är rädd att hamna mitt i ingenstans, vill helst till L.A, new york eller något utanför osv. Hur är det med festande? Med tanke på att jag är under 21 kommer jag inte in på klubbar va? Får man lov att gå på hemmafester osv och hur är det med regler på sånt? Hoppas du kan svara på detta! Underbar blogg :) tack på förhand!