Monday, December 30

Jobb 9.00 am - 6.00 pm. 
Vaknade av alarmet klockan 8.20, sjukt trött och rejält förkyld. Gick ner för att äta frukost med barnen, klockan 10.00 åkte min värdmamma iväg med L till doktorn och jag och T tog en lång promenad i det fina decembervädret. Vi köpte glass som vi satt och åt i solen och sedan gick vi hemåt igen, när vi kom hem var L och min värdmamma hemma igen. Vi lekte lite, tittade på barnprogram i min säng och sedan la jag L för sin nap. Medan hon sov tog vi andra oss också en liten nap, vaknade av att T kom in i mitt rum och ville att jag skulle följa med honom ner och äta glass. Så det gjorde vi, när vi var färdiga så var det dags för att väcka L. Vi gick sedan alla tre ner och tittade på TV, åt snacks och lekte. Klockan 5.00 pm gjorde jag ordning middag till barnen som dom fick äta framför tv:n, klockan 6.30 gick jag upp på mitt rum och började städa lite. Min papperskorg har inte blivit tömd på flera veckor så det var som ett berg med sopor där. Kände idag att det var dags att tömma den, hehe. 
Klockan 7.30 åkte jag hem till Amanda och hämtade upp henne, vi åkte sedan vidare till Emeryville för att äta en snabb middag på Taco Bell och handla lite småsaker på Target. Sedan åkte vi hem till Amanda, hon duschade och packade sin väska medan jag tittade på tv. Innan vi åkte hem till mig så gick vi in en snabbis och handlade på Safeway och tankade bilen. Väl hemma hos mig hoppade jag in i duschen, fixade med min värdmammas present (sista minuten som vanligt, ja) och nu ligger jag och Amanda i min säng lagom trötta. Hon ska sova här inatt och vara med mig och barnen imorgon då hon är ledig. Jag kan inte förstår att det är nyårsafton imorgon...HUR GALET?! Kändes som att det var förra veckan det blev 2013, ett år går sjukt snabbt! Och jag tror att 2013 har varit det mest händelserika året i mitt liv. 
 
Idag har det för övrigt varit sjukstuga här i huset, både jag och min värdmamma är superförkylda. Men jag tror (och hoppas) att jag är på bättringsvägen!
 
 
 
1