Monday, august 25 - Thursday, august 28

Måndag till torsdag, en helt vanlig jobbvecka...ungefär! Min värdfamilj kom hem från Lake Tahoe i måndags så jag jobbade bara 2 - 5 pm. T började Kindergarten i tisdags, stor pojke nu! Så den här veckan har varit full med nya rutiner för honom och alla oss. Jag kommer att jobba lite annorlunda jämfört med hur jag jobbat dom senaste 11 månaderna, och på tisdag nästa vecka börjar L pre-school igen så det är då den riktiga vardagen kickar igång och det ser jag fram emot. Jag har då haft L hela dagarna den här veckan medan T varit i skolan och mina värdföräldrar jobbat. Vi har hittat på en massa skoj såsom playdates, Fairyland, badat i poolen , lekt i lekparker osv. 
Idag, torsdag, på eftermiddagen så har vi hängt vid poolen hela familjen. T hade simlektion och sedan efter det badade vi och lekte i timmar! När jag slutade runt 5.30 så gick vi alla upp till huset och jag gjorde mig snabbt i ordning och sedan åkte jag och hämtade upp Amanda och vi hämtade också upp en dansk tjej som är i samma au pair grupp som mig. Vi åkte till en restaurang i downtown Berkeley där vi åt middag och pratade. Vi var jättemånga tjejer där, plus vår community counsler. Gratis pizza fick vi och jag drack ett gott glas vin, sedan körde jag och Amanda hem runt 8.30.

Amanda & Felicia


Ser ut som att jag gömmer mig bakom Amanda på gruppbilderna... haha!

Jag, Amanda & Felicia


Jag och Amanda hade klätt oss nästan exakt likadant ikvälll utan att planera det - Lika blus (olika färg/motiv), svarta jeans och dålig hårdag ;-) Haha.